` AMG
   

 

AMG Performanse Studio

Spoj funkcionalnog savršenstva s iznimnom estetikom, AMG Performanse Studio razvio je niz privlačnih dodataka za tankoćutnog vozača.Vanjski retrovizori AMG od ugljikovih vlakana pružaju kontrast boji vozila i naglašavaju njegove sportske i trkaće sposobnosti.

Unutarnji poklopac motora AMG od ugljikovih vlakana naglašava sportski duh SLS-a AMG i strukturirani raspored dijelova motora.

Paket interijera AMG od ugljikovih vlakana dodaje inovativan osjećaj prostornosti u putničkoj kabini zahvaljujući oblogama na vratima i središnjoj konzoli. Sportska sjedala i pragovi vrata također su obloženi ugljikovim vlaknima, što pomaže neobuzdanom osjećaju utrkivanja.

Ostali sportski detalji vozila SLS AMG uključuju obloge AMG od ugljikovih vlakana na središnjoj konzoli i pretincu, kao i trake na naslonima na vratima.AMG Performance ovjes ima čvršću prilagodbu, preinačene opruge i optimizirane amortizere. Ti čimbenici pomažu u smanjenju centrifugalne sile pri skretanju i stvaraju pravi osjećaj sportske vožnje.

Posebno oblikovana sportska sjedala AMG poboljšavaju udobnost sjedenja i bočnu potporu. Inovativan dizajn sjedala postavlja atraktivan vizualni kontrast s bojom presvlaka.