` B-klasa sa bonus premijom
   

B-klasa sa bonus premijom 

AUTOline, glavni zastupnik Daimlera AG u Bosni i Hercegovini, u saradnji s ovlaštenom prodajno-servisnom mrežom Mercedes-Benza, pripremio je još jednu izuzetno atraktivnu ponudu za svoje kupce. Kreirana je posebna ponuda za novu B-klasu: atraktivni kompaktni sports tourer sa najboljim sigurnosnim standardima u kompaktnom automobilu, uzorno niskom potrošnjom goriva, visokokvalitetnom unutrašnjošću i atraktivnim paketima opreme.

Od početka prodaje u septembru 2011. godine, nova B-klasa je već postigla veliki uspjeh. Reakcije kupaca na novi Mercedesov kompaktni sports tourer su izuzetno pozitivne. U prva tri mjeseca prodaje naručeno je više od 27.000 vozila širom svijeta. Nova B-klasa predstavljena je bosanskohercegovačkoj javnosti u decembru prošle godine i od tada izaziva odlične reakcije i na našem tržištu.

U okviru posebne ponude dostupna je sa bonus premijom koja kupcu obezbjeđuje cjenovnu prednost u iznosu od 5.475 KM. Zahvaljujući ovoj ekskluzivnoj ponudi, model B 180 CDI BlueEFFICIENCY košta 45.900 KM.

B-klasa postavlja standarde u pogledu sigurnosti, prostranosti, udobnosti i efikasnosti. Dinamičnost ovog kompaktnog Mercedesa je na prvi pogled uočljiva, što je čini idealnim vozilom za mlađe kupce. Poseban fokus prilikom razvoja stavljen je na sigurnost, s ciljem da se B-klasa učini najsigurnijim vozilom u kompaktnoj klasi. Kao jedino vozilo u segmentu, B-klasa je serijski opremljena radarskim sistemom za izbjegavanje sudara (COLLISION PREVENTION ASSIST), koji  u slučaju opasnosti akustično i optički upozorava vozača, te pomaže pri kočenju kako bi se nesreća spriječila.

Nova B-klasa je prva od ukupno pet novih kompaktnih vozila kojima Mercedes-Benz namjerava učvrstiti svoju poziciju u ovom segmentu. Ova nova era tehnološki započinje B-klasom sa novim četverocilindarskim benzinskim motorom sa direktnim ubrizgavanjem i turbo punjenjem, novim dizelskim motorom, novom sedmostepenom automatiziranom transmisijom s dvostrukom spojnicom, novom manuelnom transmisijom, te novim sistemima asistencije. Standarde za kompaktna vozila postavljaju visokokvalitetni materijali i fino strukturirane površine, plameniti detalji, precizna izrada, te sigurnosna oprema do sada jedinstvena u ovom segmentu.

Detaljne informacije o cijenama i posebnoj ponudi za B-klasu s bonus premijom kupci mogu dobiti u Vašem ovlaštenom Mercedes-Benz prodajnom centru AC Star.