` Mercedes-Benz Concept Style Coupe
   

Mercedes-Benz Concept Style Coupe.Vodstvo Mercedes-Benza na čelu s Dieterom Zetscheom otvorilo novo postrojenje u Mađarskoj u kojem bi se u budućnosti trebao proizvoditi i novi model zasnovan na Concept Style Coupeu. Tada smo saznali kako će proizvodni primjerak tog kupea vrlo vjerojatno nositi naziv CLA, dok je onaj konceptni upravo predstavljen dobio naziv Concept Style Coupe.

Svi oni koji pomno prate zbivanja oko Mercedesa u ovoj studiji prepoznati će miks koncepta F 800 Style i konceptne A klase koja je lani izložena u New Yorku. Upravo A klasa od čije studije CSC koristi mnogo detalja bit će iskorištena kao podloga za posljednji koncept iz Mercedesove radionice. Za pokretanje ove studije Mercedes je odabrao isti onaj 2.0-litreni turbo benzinac s izravnim ubrizgavanjem goriva koji pokreće novu A klasu.

Ako je vjerovati nagađanjima proizvodna inačica Concept Style Coupea ispod svoje prednje haube krit će istu onu paletu motora koja motorizira i novu A klasu, a tim motorima trebao bi se pridružiti i 2.0-litreni turbo motor s 320 KS koji će biti smješten u CLA AMG.

> Otvorite web special