` Mercedes-Benz GLA u "Edition 1" izdanju
   

Mercedes-Benz GLA u "Edition 1" izdanjuU auto industriji marketing više nije dovoljan kako bi se nagnalo kupca da posegne za određenim proizvodom i brandom. Sve više proizvođača tako poseže za posebnim akcijama i edicijama svojih modela ne bi li se osigurali što bolje prodajne rezultate jer konkurencija više nikome ne da disati. Metoda s kojom se već neko vrijeme služi Mercedes jest lansiranje posebnih izdanja novih modela koja kupcima donose ono što obično ne bi dobili. U takvom izdanju u prodaju će na proljeće krenuti i novi crossover GLA kojeg će se do 2015. moći dobiti u Edition 1 izdanju.

Brand iz Stuttgarta pripremio je još jedno edition 1 izdanje. Ovaj puta to je ono novog crossovera GLA za koji Mercedes počinje zaprimati narudžbe sljedećeg mjeseca. Novitet koji će u salone stići u ožujku sljedeće godine osim u klasičnoj izvedbi bit će tako dostupan i u Edition 1 izdanju koje će mu donijeti kromirane elemente, crne 19-colne AMG naplatke, crnu prednju masku, crne retrovizore, zatamnjena stražnja stakla i crne podnice. Uz to GLA Edition 1 model bit će dostupan samo u bijeloj i sivoj, te metalik smeđoj i sivoj boji.

Unutrašnjost crossovera donijet će kombinaciju kože i tkanine u smeđim tonovima, sportski upravljač s perforiranim dijelovima i ravnim dnom, sportske nožne komande od nehrđajućeg čelika, Light i Sight paket i ukrasne detalje od aluminija. Kada su u pitanju pogonski strojevi Edition 1 izdanje moguće je kupiti s bilo kojim od ponuđenih motora.