` Akcija za C-klasu i E-klasu
   

Akcijska ponuda za Mercedes-Benz modele: C-klasu i E-klasuMercedes-Benz pripremio je posebno primamljivu ponudu za C i E-klasu, sa poklon paketom opreme u vrijednosti od 5.720 KM.  Ponuda ukljucuje i Forte 5 integrisani servisni paket.

Mercedes-Benzove limuzine C i E-klase dostupne su po izuzetno atraktivnim prodajnim uslovima. AC STAR - Mercedes-Benz partner pripremio je posebno primamljivu ponudu za sve ljubitelje vozila sa trokrakom zvijezdom, u sklopu koje C i E-klasa dolaze sa paketom dodatne opreme na poklon.

Kupci su slobodni odabrati dodatnu opremu za svoju novu premium limuzinu u skladu sa svojim potrebama i preferencijama, a Mercedes-Benz im poklanja dio odabrane opreme u vrijednosti od 5.720,- KM.

Ponudu zaokruzuje servisni paket Forte 5, sa kojim kupci novog Mercedes-Benza ne moraju razmisljati o cijeni servisa, jer vozila dolaze sa ukljucenim besplatnim redovno servisnim odrzavanjem u trajanju od 5 godina ili 100.000 predjenih kilometara.

Ova ponuda predstavlja izuzetnu priliku koju ne treba propustiti. Detaljne informacije o vozilima i popustima kupci mogu dobiti u Mercedes-Benz centru AC STAR.