` Zimski tockovi
   

Kompletno spremni za zimu!Kupite zimske gume i originalne felge za Vas Mercedes-Benz po veoma povoljnim cijenama.

Bezbijedna voznja uz gume koje su preporučene od Mercedes-Benza.

Uz gume preporučene od Mercedes-Benza mozete da se pouzdate u pravi kvalitet po mjeri.

Prilagodite svoje Mercedes-Benz vozilo odabirom omiljenog dizajna iz atraktivne ponude guma kod Mercedes-Benz partnera i mozete biti sigurni da ćete i dalje uzivati u oprobanom Mercedes-Benz kvalitetu.

Izuzetna preciznost dimenzija.
Vrlo visoka preciznost dimenzija u proizvodnji obezbjedjuje da Mercedes-Benz
točkovi pruzaju savrsenu koncentričnost i, kao posljedicu, impresivnu udobnost voznje. Svaka testirana kombinacija točka i gume je optimalno prilagodjena vozilu i njegovim sigurnosnim sistemima.

Bezbjednost je standard.
Mercedes-Benz točkovi od lagane legure pruzaju izuzetnu bezbjednost. Svi nasi točkovi podlijezu temeljnom programu razvoja i testiranja, tokom kojeg moraju da prodju brojne testove otpornosti na osnovu zahtjevnih Mercedes-Benz smijernica, od kojih svaka premasuje zakonske uslove.

Dobar izgled koji traje.
Nasi točkovi jakog sjaja često su zastićeni posebnim premazom protiv korozije, sto im daje trajnu blistavost. To znači da točkovima ne predstavlja nikakav problem da izlaze na kraj sa zimskim uslovima.

Vrijeme je da se pripremite za snijeg i led: uz gume koje su preporučene od Mercedes-Benza kod vaseg ovlastenog Mercedes-Benz prodavca STAR-CENTAR d.o.o. Posjetite nas i uzivajte za upravljačem Vaseg Mercedesa.

> Lista kompletnih Mercedes-Benz točkova

> Kontakt