` Finasirajte kupovinu Mercedes-Benz vozila putem Raiffeisen LEASINGA
   

Finasirajte kupovinu Mercedes-Benz vozila putem Raiffeisen LEASINGAOdaberite jedan od modela Mercedes-Benz putničkih vozila i finansirajte kupovinu putem  Raiffeisen LEASINGA uz posebne pogodnosti koje vrijede do juna 2018. godine

Kamatna stopa 3,99%

(EKS/ELIN 5,36%  pravna lica, 15,81% fizička lica)

 

  • Reprezentativni primjer: Iznos mjesečne naknade od KM 2.090,92 je informativnog karaktera i ista je izračunata za kupovinu predmeta leasinga putem finansijskog leasinga u bruto nabavnoj vrijednosti od KM 151.416,99 na period od 60 mjeseci sa učesćem od KM 15.853,49 uvećanim za porez na dodatu vrijednost na predmet leasinga te iznosom neto finansiranja od KM 113.562,75 uz promjenjivu nominalnu kamatnu stopu 3,99% (EKS/ELIN: 5,36% pravna lica, 15,81% fizička lica)*, te troskove obrade zahtjeva u iznosu od KM 1.315,39. 
  • Polisa kasko osiguranja je obavezna za cijeli period otplate i pokriva eventualne stete na vozilu u 100% iznosu BEZ učesca klijenta.
  • Korisnik leasinga snosi i sve troskove koji se odnose na: osiguranje i koristenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trosak mjenica.
  • Finansijski leasing se ugovora u KM sa valutnom klauzulom u EUR, primalac leasinga se obavezuje uplatu vrsiti u KM, primjenjujući srednji kurs Centralne Banke Bosne i Hercegovine za EUR na dan plaćanja obaveze.
  • Ukupan iznos leasinga po ugovoru predstavlja zbir leasing naknada i ukupnih troskova koje korisnik snosi.
  • Raiffeisen LEASING zadrzava pravo zatraziti dodatna sredstva obezbjedjenja.

 

Za detaljnije informacije o finansiranju vozila putem  Raiffeisen LEASINGA uz posebne pogodnost, kontaktirajete Vaseg Mercedes-Benz partnera STAR-CENTAR d.o.o.